Hüse Károly ejtőernyős emlékrendezvény Szolnok 2021.06.30. – 2021.07.02.

Hüse Károly ejtőernyős emlékrendezvény Szolnok 2021.06.30. – 2021.07.02.

Tisztelt Bajtársak!

A hagyományokat folytatva idén is megrendezésre kerül a Hüse Károly ejtőernyős emlékverseny Szolnokon 2021.06.30. – 2021.07.03. között.

Egyeztettünk Kollár Gábor őrnagy bajtársunkkal a Hüse Károly emlékrendezvény szervező bizottságának elnökével. Az általa megküldött programot alább olvashatjátok.

2021_Hüse emlékrendezvény program terv letölthető, nyomtatható

JÚLIUS 3. SZOMBAT TARTALÉK NAP!
KIZÁRÓLAG, AKKOR KERÜLNEK A PROGRAMOK VÉGREHAJTÁSRA SZOMBATON,
HA 2-ÁN PÉNTEKEN AZ IDŐJÁRÁS MIATT AZ UGRÁSOKRA NEM KERÜLNE SOR!

Továbbá a következőkről tájékoztatott:
1. Június 30-án az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison Hüse Károly szobránál tartandó megemlékezésen és koszorúzáson kizárólag Védettségi Igazolvánnyal lehet részt venni.
Őrnagy Úr megkért arra is, hogy a MEBSZ részéről a megemlékezésre érkezőket fogjuk össze a beléptetéshez szükséges adataikat küldjük meg számára. Megállapodásunk szerint, akik részt kívánnak venni a rendezvényen jelezzék e-mailban, MEBSZ tagszervezetük vezetőjének, aki megküldi az adatokat a szervezőknek.

2. Július 1-én Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren megtartandó megnyitó ünnepségen és az azt követő ugrásokat szabadon lehet megtekinteni.

A repülőtérre védettségi igazolvány nélkül is el lehet látogatni, de Bali ezredes Úr a résztvevők létszámát 500 főben határozta meg a fennálló korlátozó intézkedéseknek eleget téve. Ezért itt is segítsük azzal a munkájukat, akik részt kívánnak venni a rendezvényen jelezzék, MEBSZ tagszervezetük vezetőjének, aki megküldi az adatokat a szervezőknek.

Mindkét rendezvényre a részvételi szándékát, kérjük mindenki mielőbb jelezze MEBSZ tagszervezete vezetőjének legkésőbb 2021.06.25-én 18:00 óráig.

KÉK EGET mindenkinek!

Gáll Gábor

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*