Közhasznúsági jelentés 2012

Elkészült a MEBSZ 2012 évi közhasznúsági jelentése. A társadalmi szervezet, jogszabályi kötelezettségének eleget téve közzé teszi azt weboldalán. Közhasznúsági jelentés (pdf)

Kongresszus

Cikkek kongresszus

Események
 • Elkészült a MEBSZ 20 éves évfordulójára készített kiadvány. A következő sorok, az elnöki előszóból állnak itt.

  Húsz év nem nagy idő egy társadalmi szervezet életében. Fenntartani a tagság érdeklődését, megteremteni a működés anyagi- technikai feltételeit korunk rohanó világában, azonban igen embert próbáló feladat. Szövetségünk létszáma sajnos évről – évre fogy, hiszen a második világháborús veteránjaink és a háború után megalakult ejtőernyős alakulatok tagjai közül nagyon soknak elfújták már a takarodót és csak emlékeinkben élnek tovább.

  A kiadvány hamarosan itt olvasható.

 • 2010. 03.02 Közhasznú szervezet
 • 2010. március 02-n a Fővárosi Bíróság végzése alapján, a Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetségét közhasznú fokozatban, Közhasznú szervezetté minősítette, és elrendelte a nyilvántartásban a változás bejegyzését. Dokumentum.

 • 2009. 09. 30 UEP konferencia
 • Magyarországon találkoznak Európa ejtőernyősei  Írta: Szűcs László Fotó: Tóth László www.honvedelem.hu Szeptember 22–26. között Magyarországon rendezik meg az Európai Ejtőernyős Unió éves kongresszusát. A szervezet soros elnöki tisztét idén hazánk tölti be, éppen ezért kaptuk meg mi a kongresszus rendezésének jogát. A Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége által szervezett program fővédnöke Vadai Ágnes, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára. Tovább...
 • 2009.09.30 Honvéd fesztivál
 • A magyar ejtőernyősök életében kiemelten fontos eseményre került sor Szolnokon. 2009. szeptember 22-26 között került megrendezésre az UEP XIX. kongresszusa. Írta:Hunfalvi Viktor Fotó: Adorján Kriszti Tovább...